Jungfrusunds logga

INGEN SOMMAR UTAN GOLFBAREN

Glöm trälådor och sliten bangolf. Golfbaren är den riktiga minigolfens hem.
Våra banor är tävlingsklassade och utformade av proffs för största möjliga spelglädje och spänning.

Här på Golfbaren vill vi kunna ta emot alla besökare, vi kör därför alltid drop-in med mycket få undantag under alla våra öppettider.
Men är ni en större grupp på 10 eller fler rekommenderar vi våra Combos där vi adderar även mat & dryck samt ett tävlingsupplägg och garanterad starttid.

logga jungfrusund
Minigolf Golfbaren Jungfrusund golfare

Spela minigolf inomhus

Besök vårt flaggskepp i Vasastan

THE MINIGOLF
EXPERIENCE

MINIGOLF BY THE SEA 18 HÅL I MARIN MILJÖ

Vi ser sommaren som ett kretslopp av händelser, aktiviteter och spontana utflykter som löser av varandra och tillsammans skapar en större helhet – den perfekta sommardagen.

 

Sväng förbi Golfbaren Jungfrusund efter en båttur på Mälaren eller ladda upp med boll och klubba innan nästa äventyr väntar. Vi är ditt stopp på vägen, din oas i den svenska sommaren – sedan att vi bjuder på riktigt vass minigolf och har en bedårande sjökrog som granne gör ju inte saken sämre.

Combos

Droppa in som du är eller skräddarsy ett event för kompisgänget eller företaget

Det finns afterwork – och så finns det afterwork. Slå dig fri från trånga kontor, trista möten eller planlöst slösurfande och fyll själen med sjöbris, ögonen med grönska och sinnet med kluriga minigolfutmaningar. Frossa i sommar i vår oas på bryggan, med tävlingsklassade banor som tar minigolfen på största möjliga allvar. Addera välkomstbubbel, en rejäl matbit hos vår granne sjökrogen och du är på god väg att skapa ett sommarminne av rang! Sa vi att ni dessutom får er alldeles egna spelvärd som tar hand om er under besöket?

Sommar - aw
10 - 100 personer
Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
AW-snacks á la sommar med Enzo's Gelato & Kaffe

Pris 300 kr/per person (280 kr exkl. moms)
Prislista
Vuxen
100 kr
Ungdom/student/pensionär
80 kr
Spela en runda till=
halva priset
Minigolf med spelvärd & tävlingsarrangemang
250 kr
Sommarfest
10 - 100 personer
Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
Vald meny på restaurangen
Förutom vanlig meny finns det även grillbuffé!
Välkomstbubbel

Pris från 500 kr/per person (450 kr exkl. moms)

Inget av ovan som passar, kontakta oss på 08-6186105 eller boka@golfbarenjungfrusund.se, så försöker vi hitta en bra lösning!

Minigolf, mat & dryck

Glöm stel tystnad, tafatta skämt och fladdriga blickar. Ta med dejten till Golfbaren och bryt isen med riktigt rolig minigolf och en kall glass, fortsätt med somriga drinkar och god mat hos vår granne. Minigolf, kärlek och respekt
EVENTS

Utmana chefen, sommarfiera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, proffsiga spelvärdar och ett härligt sommarhäng ger vi er The Minigolf Experience.

DATES

Glöm stel tystnad, tafatta skämt och fladdriga blickar. Ta med dejten till Golfbaren och bryt isen med riktigt rolig minigolf och en kall glass, fortsätt med somriga drinkar och god mat hos vår granne. Minigolf, kärlek och respekt!

FRIENDS

Ta med kompisgänget, svärmor eller din bättre hälft på en runda minigolf på bryggan. Roliga banor, nervkittlande tävling och garanterad sommarfeeling. Upplagt för mycket skratt och kanske en och annan glädjetår. Låt slaget börja!

THE MINIGOLF EXPERIENCE

Lokalproducerat Sommar

På jakt efter sommarens mest fängslande ögonblick,
vyer och smultronställen?
Tänk lokalt! Vi älskar sommaren på Ekerö – följ med
och upptäck våra personliga pärlor runt ön
med avstamp på Golfbaren Jungfrusund.
På jakt efter sommarens mest fängslande ögonblick, vyer och smultronställen? Tänk lokalt! Vi älskar sommaren på Ekerö – följ med och upptäck våra personliga pärlor runt ön med avstamp på Golfbaren Jungfrusund.

Välkommen in i sommarens epicentrum! Runt Ekerö skimrar Mälaren lite extra, träden är frodigare och glassarna fler. Som den lokala sommarhjälten vi gärna vill vara har vi satt ihop en guide till höjdpunkterna du inte får missa.

Klicka på ikonerna och botanisera bland Ekerö och grannöarnas bästa äppelmusterier, parkhäng, sommardopp, golfbanor och andra smultronställen – och vårt minigolfställe förstås. En karta över den bästa sommaren, helt enkelt. Vi är ju själva ganska nya på Ekerö så påminn oss gärna om du saknar just ditt smultronställe.