Glassbar

Enzo's Deli & Gelato är välkänd på Ekerö. Vi kan med stolthet säga att vi serverar Ekerös bästa Gelato eftersom vi samarbetar med Jussi & Annika på Enzos och får dagliga leveranser av väl utvalda smaker på deras fantastiska Gelato. Vi har även mjukglass...;-)

Glassbar

Vi är din oas vid vattnet. Spela våra roliga och utmanande tävlingsklassade minigolfbanor och njut av en svalkande glass innan, efter eller under rundan. Besök vår granne sjökrogen och förfriska dig med en kall drink på verandan och ät en härlig måltid. Minigolf, sommar & glass har ju hört ihop sedan evigheters evigheter, varför ändra på ett vinnande koncept.

dates

DATES

Glöm stel tystnad, tafatta skämt och fladdriga blickar. Ta med dejten till Golfbaren och bryt isen med riktigt rolig minigolf och en kall glass, fortsätt med somriga drinkar och god mat hos vår granne. Minigolf, kärlek och respekt!

friends

FRIENDS

Ta med kompisgänget, svärmor eller din bättre hälft på en runda minigolf på bryggan. Roliga banor, nervkittlande tävling och garanterad sommarfeeling. Upplagt för mycket skratt och kanske en och annan glädjetår. Låt slaget börja!

events

EVENTS

Utmana chefen, sommarfiera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, proffsiga spelvärdar och ett härligt sommarhäng ger vi er The Minigolf Experience.

Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 100 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska