Combos

BOKA EN COMBO

Oavsett om det handlar om en kickoff, afterwork eller möhippa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap.

För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett par combos. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er. Vi styr upp events för grupper på upp till 100 personer, ibland fler.

SOMMAR-AW

10-100 personer

Det finns afterwork – och så finns det afterwork. Slå dig fri från trånga kontor, trista möten eller planlöst slösurfande och fyll själen med sjöbris, ögonen med grönska, sinnet med kluriga minigolfutmaningar och magen med en smarrig Gelato. Sa vi att ni dessutom får er alldeles egna spelvärd som tar hand om er under besöket?

  • Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
  • AW-snacks á la sommar med Enzo's Gelato & Kaffe

Pris 300 kr/per person

(280 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

SOMMARFEST

10-100 personer

Frossa i sommar i vår oas på bryggan, med tävlingsklassade banor som tar minigolfen på största möjliga allvar. Addera välkomstbubbel, en rejäl matbit hos vår granne sjökrogen och du är på god väg att skapa ett sommarminne av rang!

  • Välkomstbubbel
  • Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
  • Vald meny på restaurangen (maila oss för alternativ)
  • Förutom vanlig meny finns det även grillbuffé!

Pris från 500 kr/per person

(450 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan
download file icon

Åter till huvudsidan

Golfbaren Jungfrusund
Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 100 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska